ja nejradeji nosim na jare nebo v zimne silonky a sukne,nejoblibenejsi dzinovou,pak mam cernou,a jeste asi dve mansestrakovy a jednu kozenou
Jake sukne nejradeji nosite holky?
8 reakcí
Já mám klasickou černou ke kolenům, spoustu obyč látkových s různým potiskem, šedou volánkovou a tmavě modrou džínovou. Chtěla bych si ale koupit ještě novou. Co se nosí?
Já mám hodně sukní, v teplém počasí nenosím nic jiného. Takže mám několik klasických tmavých pouzdrovek ke kolenům, pak tvídové, hodně vyloženě letních ve světlých barvách – bílá, krémová, slonová kost, šampaňská, smetanová, svetle béžová… Pak hodně s potiskem květin, to miluju. Pak vlastním jednu mini džínovou, ale tu moc nenosím, ostatně nenosím moc ani džíny. A co teď letí? Určitě ten potisk květin, volánky, vzory mořského světa – aquamarin. Ale nesmíš se řídit jen trendy, není to módní diktát, ale jen inspirace. Takže se musíš řídit i svojí postavou a stylem a celkovým typem osobnosti.
Já mám ráda sukně dlouhé až ke kotníkům nebo mini. Od obou mám spoustu kousků. Sukně pod kolena nebo do půl lýtek nenosím, připadá mi to usedlé a myslím, že mi ani nesluší.
nenosím žádné, nesedí mi v pase…:(
Já mám taky tu klasiku a pak hodně barevné (červené, žluté, růžové), které kombinuju s neutrálním vrškem. Nosím je taky ke kolenům nebo lehce nad kolena – je to elegantní. Právě ty dlouhé až na zem mi přijdou dost usedlé.
Já nosím delší černé sukně k lýtkům s rozparky.
Nejraději nosím kostýmky se sukní nad kolena. Rovněž mám ráda kostkované sukně a občas si vezmu i džínovou minisukni.
no sukně moc nemusím.....spíš kratášky.....mam takový suprový…moje nejoblíbenější jsou džínový…lehce vyšisovaný s kšandama…jsou pohodlný a aspoň se nemusím hlídat, když se pro něco ohnu…:o))